Event venue

Dé evenementenlocatie van Nederland; Villa Thalia leent zich uitstekend voor uiteenlopende events. Door middel van de amfitheater opstelling heeft het publiek vanuit de hele zaal goed zicht op het podium. De befaamde en gewilde frontrow is ook in Villa Thalia mogelijk. De zitplaatsen zijn verdeeld door middel van rangen. Ook gastronomisch voorzien wij gasten, op welke rang dan ook, van alle gemakken.

Het weekend vieren met een comedyshow, meezingfestijn of modeshow? Bij Villa Thalia is het allemaal mogelijk! Neem voor een actueel overzicht van de events in Villa Thalia een kijkje in ons programma.

Villa Thalia beschikt ook over een uitschuifbare catwalk. Deze catwalk wordt in zijn geheel of voor de helft ingezet. Door de catwalk na de show in te schuiven is er voldoende ruimte voor een goede afterparty. Op het podium bevindt zich een steigerconstructie waar modellen, dansers en acrobaten ook kunnen schitteren. In de zaal bevinden zich nog drie kleine podia, ook inzetbaar.

Villa Thalia beschikt over een 360 graden projectiescherm. Inzet van dit projectiescherm geeft een show extra beleving. Naast onze contentbibliotheek kunt worden er ook custom made beelden vertoond op het projectiescherm.

Bent u op zoek naar informatie over een besloten dinnershow? Een complete avond vol entertainment voor al uw medewerkers? Neem contact met ons op via: info@thepartygroup.nl of bel 010-2142547.Give Soul Dinner Show

Give Soul meets Villa Thalia! Luuk van Dijk, Karim Soliman, DANDE, Jamback en SHΔRΞ vind je op het podium tijdens de Give Soul Dinner Show. Een onvervalste house avond, gecombineerd met het beste entertainment en heerlijke gerechten.

Datum: Vrijdag 25 september 2020
Start: 18.30 uur
Ticketprijs: €45,- (exclusief servicekosten)
Tickets: Klik hier

Dragqueen Dinnershow

Op zaterdag 26 september: Drag Queen Dinnershow in Villa Thalia! Van 18:30 tot 23:00 wordt Villa Thalia omgetoverd tot Drag Queen Paradise!

Een avond uit bij Dinnershow Villa Thalia is een ware belevenis voor jong en oud. De Queens die jou als bezoeker omver zullen blazen zijn: Amy Astoria, Magica Wonders, Mayday, Lola McQueen, Kimberley Clarck, Vanity Kip en dat alles onder begeleiding van de altijd flamboyante host: Marvin Verwijk!

You read it right… Dare to love us and get your tickets now!

Datum: Zaterdag 26 september 2020
Start: 18.30 uur
Ticketprijs: €52,50 (exclusief servicekosten)
Tickets: Klik hier

Turkish Dinnershow

Op 2 oktober is de Turkish Dinnershow terug in Villa Thalia! KURSAT ZENGIN zal tijdens zijn live optreden jullie meeslepen met zijn geweldige love songs. DJ Hasan Aytar, de buikdanseres, acrobatische shows en alle andere optredens zorgen voor een gezellige ambiance!

Het diner wordt verzorgd door Ortam Restaurant. Als kers op de taart sluiten we de avond af met een loterij met luxe prijzen!

Datum: Vrijdag 2 oktober 2020
Start: 19.00 uur
Tickets & reserveringen: +31 6 1547 8865

RAW Comedy & Entertainment

Op 3 oktober is het weer zover, RAW brengt entertainment en comedy samen tot een mix van gezelligheid en humor. Gecombineerd met de hits van nu word het een avond die je niet snel zal vergeten. Er zijn beperkte plekken, so bring a friend and let’s party.

Datum: Zaterdag 3 oktober 2020
Start: 18.30 uur
Ticketprijs: €20,00 (exclusief servicekosten)
Tickets: Klik hier

Haunted Film Music & Dinner

Durf jij het aan? Op 31 oktober is Villa Thalia het toneel voor Haunted Film Music & Dinner! Tijdens deze griezelige avond neemt het Pocket Film Orchestra je mee langs verschillende horrorfilms en speelt het live de muziek die deze films zo angstaanjagend maakt!

Waar de filmbeelden het al een griezelige avond maken, is het de muziek die de beleving echt angstaanjagend maakt. Tijdens het Haunted Film Music & Dinner worden wereldberoemde horror films afgespeeld op de 360 graden projectieschermen in Villa Thalia en de muziek wordt live gebracht door het Pocket Film Orchestra. Een unieke beleving die compleet wordt gemaakt door een heerlijk driegangendiner, de ambiance van Villa Thalia en verbluffend live entertainment.

Halloween 2020 beleef je pas écht bij het Haunted Film Music & Dinner. Bestel je tickets nu!

Datum: Zaterdag 31 oktober 2020
Deuren open: 18.30 uur
Aanvang: 19.00 uur
Ticketprijs: €52,50 (exclusief servicekosten)
Tickets: Klik hier

Villa Thalia in Concert: Tino Martin

LET OP: DIT EVENEMENT IS VERPLAATST.

Welkom bij Villa Thalia in Concert! Op zaterdag 4 september 2021 live op het podium: TINO MARTIN! Een avond vol live muziek, hits en gezelligheid. Zing jij uit volle borst mee met alle hits? Haal dan snel je kaartjes!

Villa Thalia is een unieke en sfeervolle locatie in Rotterdam. De opstelling maakt het de ideale locatie voor ‘Villa Thalia in Concert’ en maakt de belevenis van een live optreden compleet!

Datum: Zaterdag 4 september 2021
Deuren open: 18.00 uur
Aanvang: 19.00 uur
Tickets: Klik hier