Event venue

Dé evenementenlocatie van Nederland; Villa Thalia leent zich uitstekend voor uiteenlopende events. Door middel van de amfitheater opstelling heeft het publiek vanuit de hele zaal goed zicht op het podium. De befaamde en gewilde frontrow is ook in Villa Thalia mogelijk. De zitplaatsen zijn verdeeld door middel van rangen. Ook gastronomisch voorzien wij gasten, op welke rang dan ook, van alle gemakken.

Het weekend vieren met een comedyshow, meezingfestijn of modeshow? Bij Villa Thalia is het allemaal mogelijk! Neem voor een actueel overzicht van de events in Villa Thalia een kijkje in ons programma.

Villa Thalia beschikt ook over een uitschuifbare catwalk. Deze catwalk wordt in zijn geheel of voor de helft ingezet. Door de catwalk na de show in te schuiven is er voldoende ruimte voor een goede afterparty. Op het podium bevindt zich een steigerconstructie waar modellen, dansers en acrobaten ook kunnen schitteren. In de zaal bevinden zich nog drie kleine podia, ook inzetbaar.

Villa Thalia beschikt over een 360 graden projectiescherm. Inzet van dit projectiescherm geeft een show extra beleving. Naast onze contentbibliotheek kunt worden er ook custom made beelden vertoond op het projectiescherm.

Bent u op zoek naar informatie over een besloten dinnershow? Een complete avond vol entertainment voor al uw medewerkers? Neem contact met ons op via: info@thepartygroup.nl of bel 010-2142547.Diner & Concert: Murda

Op 17 en 18 juli geeft Murda een exclusief concert in combinatie met een 7-gangendiner in Villa Thalia. Een 4 uur durende show met hapjes, drankjes en het beste entertainment. Er zijn een beperkt aantal tafels beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent! Er zijn tafels van 2, 4 en 6 personen beschikbaar. Menu en tafelindeling komen snel online.

Datum: Vrijdag 17 en zaterdag 18 juli 2020
Aanvang: 18.30 uur
Ticketprijs: €100,- (exclusief servicekosten)
Tickets: Klik hier

Alle gerechten zijn 100% halal

J’Adore Private VIP Showcase

Op vrijdag 24 juli is J’Adore terug in Villa Thalia. Een privé VIP showcase met o.a. Mula B staat op het programma. Een luxe avond uit met het beste entertainment, bottle service en live acts.

Datum: Vrijdag 24 juli 2020
Aanvang: 23:00 uur
VIP-reserveringen: 06 38 09 84 48

Let op: er zijn geen tickets voor dit event verkrijgbaar.

Villa Thalia in Concert: Tino Martin

Welkom bij Villa Thalia in Concert! Op zaterdag 31 oktober live op het podium: TINO MARTIN! Een avond vol live muziek, hits en gezelligheid. Zing jij uit volle borst mee met alle hits? Haal dan snel je kaartjes!

Villa Thalia is een unieke en sfeervolle locatie in Rotterdam. De opstelling maakt het de ideale locatie voor ‘Villa Thalia in Concert’ en maakt de belevenis van een live optreden compleet!

Datum: Zaterdag 31 oktober 2020
Deuren open: 18.00 uur
Aanvang: 19.00 uur
Ticketprijs: €20,- (exclusief servicekosten)
Tickets: Klik hier