Event venue

Dé evenementenlocatie van Nederland; Villa Thalia leent zich uitstekend voor uiteenlopende events. Door middel van de amfitheater opstelling heeft het publiek vanuit de hele zaal goed zicht op het podium. De befaamde en gewilde frontrow is ook in Villa Thalia mogelijk. De zitplaatsen zijn verdeeld door middel van rangen. Ook gastronomisch voorzien wij gasten, op welke rang dan ook, van alle gemakken.

Het weekend vieren met een comedyshow, meezingfestijn of modeshow? Bij Villa Thalia is het allemaal mogelijk! Neem voor een actueel overzicht van de events in Villa Thalia een kijkje in ons programma.

Villa Thalia beschikt ook over een uitschuifbare catwalk. Deze catwalk wordt in zijn geheel of voor de helft ingezet. Door de catwalk na de show in te schuiven is er voldoende ruimte voor een goede afterparty. Op het podium bevindt zich een steigerconstructie waar modellen, dansers en acrobaten ook kunnen schitteren. In de zaal bevinden zich nog drie kleine podia, ook inzetbaar.

Villa Thalia beschikt over een 360 graden projectiescherm. Inzet van dit projectiescherm geeft een show extra beleving. Naast onze contentbibliotheek kunt worden er ook custom made beelden vertoond op het projectiescherm.Villa Thalia Pop Classics

The best dance-classic-night that makes you want to move…

Beleef de sensationele sfeer van de beste disco-pop-classics en
floorfillers uit de jaren ‘80, ‘90 en ‘00. Met een mega-mix en
opzwepende mash ups van de beste pop classics blazen we het
roemruchte disco-tijdperk nieuw leven in. De bekendste top 10 hits van
toen worden door onze resident DJ’s in een hoog tempo gemixt met de
groove en funky beats van nú.

Zoek een plek op de beste dansvloer van de stad in een spetterend
decor van draaiende discobollen, een vette lichtshow en videoclips van
jouw popidolen op de 360 graden videoschermen rondom. Villa Thalia
Pop Classics staat garant voor een weergaloze live belevenis met een
explosie van muzikaal (meezing) vuurwerk. So, let’s get the party
started!

Tickets: villathaliapopclassics-26-10.nl

Sprookjes in Thalia

Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje? Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos is speciaal bewerkt tot een sprankelende familieshow voorzien van humor, bekende meezingliedjes, bijzondere personages, plezier en avontuur.

Er was eens… een Rotterdams gezin. Als vader zijn baan bij de gemeentewerken verliest kan hij zijn kinderen niet langer onderhouden. Hij besluit om Hans & Grietje in de stad achter te laten. Dagenlang zwerven Hans & Grietje door de stad totdat zij een bijzonder huisje midden in het bos ontdekken. Alles is van snoep, koek en lekkernij. Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Wat zij niet weten is dat het zo vriendelijk ogende oude vrouwtje in werkelijkheid een gemene heks is en hele andere plannen voor Hans & Grietje heeft. Dan begint het avontuur pas echt.

Kom verkleed en ga na afloop van de show met de sprookjesfiguren op de foto. Zoek een plekje op de dansvloer om te swingen tijdens een spetterende Sprookjesdisco. En als klap op de vuurpijl kun je onbeperkt smullen van de lekkerste pannenkoeken die speciaal voor jou gebakken zijn door Hans & Grietje.

Tickets voor Sprookjes in Thalia vind je via: sprookjesinthalia-okt2018.nl

Edwin in Concert 2018

Voor het vierde jaar op rij geeft de volkszanger Edwin van der Toolen op zaterdag 3 november in Villa Thalia een live concert voor meer dan 800 fans. Dit jaar pakt hij uit met een line-up aan bekende artiesten als: Anita Meyer, de Havenzagers 2.0 en Danny Nicolay.

Daarnaast pakt de Rotterdammer uit met een songfestival halftime-show met onder andere Justine Pelmelay en de laatste winnares voor Nederland Getty Kaspers van Teach-in. Ook Sieneke zal het publiek trakteren met haar Nederlandse Eurovisie Songfestival inzending van 2010; Ik ben verliefd (sha-la-lie).

Met een ruim drie uur durende show en een repertoire van meer dan 70 opgenomen Nederlandse en internationale liedjes zal Villa Thalia opnieuw uit zijn voegen barsten. Van der Toolen is zelf dolenthousiast over dit aankomende concert: “Vorig jaar heb ik zoveel complimenten gekregen van mijn fans. De verwachtingen voor dit concert zijn dus hoog, maar ik denk dat we die van vorig jaar gaan overtreffen. O man, ik kan niet wachten, was het vandaag maar 3 november!”

Tickets: edwininconcert2018.nl