Event venue

Dé evenementenlocatie van Nederland; Villa Thalia leent zich uitstekend voor uiteenlopende events. Door middel van de amfitheater opstelling heeft het publiek vanuit de hele zaal goed zicht op het podium. De befaamde en gewilde frontrow is ook in Villa Thalia mogelijk. De zitplaatsen zijn verdeeld door middel van rangen. Ook gastronomisch voorzien wij gasten, op welke rang dan ook, van alle gemakken.

Het weekend vieren met een comedyshow, meezingfestijn of modeshow? Bij Villa Thalia is het allemaal mogelijk! Neem voor een actueel overzicht van de events in Villa Thalia een kijkje in ons programma.

Villa Thalia beschikt ook over een uitschuifbare catwalk. Deze catwalk wordt in zijn geheel of voor de helft ingezet. Door de catwalk na de show in te schuiven is er voldoende ruimte voor een goede afterparty. Op het podium bevindt zich een steigerconstructie waar modellen, dansers en acrobaten ook kunnen schitteren. In de zaal bevinden zich nog drie kleine podia, ook inzetbaar.

Villa Thalia beschikt over een 360 graden projectiescherm. Inzet van dit projectiescherm geeft een show extra beleving. Naast onze contentbibliotheek kunt worden er ook custom made beelden vertoond op het projectiescherm.Roterodam

Roterodam, de nieuwste vrijdagmiddag borrel van Rotterdam! Iedere eerste vrijdag van de maand zal Roterodam van 18:00 tot 23:00 uur plaatsvinden in de meest moderne en luxueuze locatie van Nederland: Villa Thalia! Start het weekend met jouw collega’s en vrienden en geniet van een avond vol entertainment. Kom je direct door vanuit werk? Dat is mooi! De lekkerste hapjes en cocktails worden namelijk al vanaf 18:00 uur geserveerd.
Tickets:
Tickets kosten €7,50 per stuk en zijn online verkrijgbaar via https://roterodam-2mrt.eventbrite.nl/ Let op: een ticket aan de deur kost €10,-. Wees er daarom vroeg bij en koop je tickets online!

VIP arrangementen:
Kom jij met een grote groep vrienden, of neem je al je collega’s mee? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakt (food/drink) arrangement. Bij binnenkomst zorgen wij dat alles direct voor je klaar staat!

Bedrijven:
Wil jij tijdens Roterodam GROOTS op de schermen van Villa Thalia reclame maken voor jouw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op! Telefoonnummer: +31 6 42 04 68 84

Sprookjes in Thalia

Villa Thalia presenteert dé familieshow van het jaar: ‘Sprookjes in Thalia’! Een komisch avontuur vol muziek, dans, en bekende sprookjesfiguren die de weg kwijt zijn…

Dans, zing en geniet mee met de magische avonturen van Sneeuwwitje, Roodkapje, Assepoester en vele andere knappe Prinsen en Prinsessen. Trek je mooiste sprookjeskostuum uit de kast voor het grootste SprookjesBal ooit en zorg dat jij erbij bent op: zondag 25 februari in Villa Thalia in Rotterdam.

Eerder speelde de show ruim 81 uitverkochte voorstellingen in Utrecht en nu voor de eerste keer live te zien in Rotterdam. Hiermee komen bekende sprookjesfiguren uit de wereldberoemde verhalen van de Gebr. Grimm voor de eerste keer samen. Hiervoor is speciaal een nieuw, magisch en avontuurlijk script geschreven, waarin de verschillende verhaallijnen van Sneeuwwitje, Roodkapje en Assepoester op komische wijze aan elkaar gekoppeld worden.

Tickets voor Sprookjes in Thalia vind je via: https://sprookjesinthalia.eventbrite.nl/