Event venue

Dé evenementenlocatie van Nederland; Villa Thalia leent zich uitstekend voor uiteenlopende events. Door middel van de amfitheater opstelling heeft het publiek vanuit de hele zaal goed zicht op het podium. De befaamde en gewilde frontrow is ook in Villa Thalia mogelijk. De zitplaatsen zijn verdeeld door middel van rangen. Ook gastronomisch voorzien wij gasten, op welke rang dan ook, van alle gemakken.

Het weekend vieren met een comedyshow, meezingfestijn of modeshow? Bij Villa Thalia is het allemaal mogelijk! Neem voor een actueel overzicht van de events in Villa Thalia een kijkje in ons programma.

Villa Thalia beschikt ook over een uitschuifbare catwalk. Deze catwalk wordt in zijn geheel of voor de helft ingezet. Door de catwalk na de show in te schuiven is er voldoende ruimte voor een goede afterparty. Op het podium bevindt zich een steigerconstructie waar modellen, dansers en acrobaten ook kunnen schitteren. In de zaal bevinden zich nog drie kleine podia, ook inzetbaar.

Villa Thalia beschikt over een 360 graden projectiescherm. Inzet van dit projectiescherm geeft een show extra beleving. Naast onze contentbibliotheek kunt worden er ook custom made beelden vertoond op het projectiescherm.

Bent u op zoek naar informatie over een besloten dinnershow? Een complete avond vol entertainment voor al uw medewerkers? Neem contact met ons op via: reserveringen@sfeerhoreca.nl of bel 010-2142547.Masters of Comedy

De beste comedians verzameld om jou een hilarische avond te bezorgen, dat is Masters of Comedy! Geen glimlach, maar een schaterlach. Een programma waardoor je omrolt van het lachen en aan het einde van de avond met spierpijn in je buik de deur uit gaat. Masters of Comedy komt naar Villa Thalia op zaterdag 28 september!

Deze eerste editie van Masters of Comedy in Villa Thalia gaat van start met een internationale gast en comedy-ster uit U.S.A.: Godfrey! Van eigen bodem maken je aan het lachen: Nabil, Edson Da Graça, Mark Waumans en host Bob Maclaren.

Datum: Zaterdag 28 september
Deuren open: 19.15 uur
Aanvang: 20.00 uur
Ticketprijs: € 22,16 inclusief servicekosten
Tickets: https://mastersofcomedy-villathalia.eventbrite.nl

Dinnershow Festival

Dinnershow Festival is volledig geïnspireerd door verschillende festivals van de afgelopen 100 jaar en brengt een ode aan de daarbijbehorende meest bijzondere momenten in de geschiedenis. De vrijheid en magische feel van Woodstock, de explosie van talent en diversiteit op Coachella, de uitbundige expressie van Carnaval, de trots voor Nederlandse festivals en natuurlijk het spectaculaire Tomorrowland. Óók de unieke historie van Villa Thalia, wat van oorsprong een door Abraham Tuschinski opgerichte bioscoop is, wordt op een prachtige manier meegenomen in het thema van Dinnershow Festival.

Gasten van alle leeftijden kunnen een onvergetelijke avond verwachten vol diepgang in muziek, film, zang, dans, visual effects, story-telling, een geheel nieuw 4-gangen menu én beschikbare polaroidcamera’s om de mooiste herinneringen gelijk vast te leggen. Dat Villa Thalia er alles aan doet om gasten een nieuw gevoel van verbinding met elkaar en met festivals te geven, maakt deze avond ook een perfecte gelegenheid voor families en groepen. Kortom, voor iedereen die wil dat het festival seizoen dit jaar niét in september stopt: bestel je tickets nu!

Regular € 99,-
Een viergangendiner, onbeperkt drankarrangement op basis van Hollandse bar (bier, fris, wijn), toegang tot de afterparty in Club Villa Thalia.

Luxe € 119,-
Een viergangendiner, onbeperkt drankarrangement op basis van luxe bar (bier, fris, wijn en sterke drank), toegang tot de afterparty in Club Villa Thalia.

VIP € 169,-
Een glas bubbels bij binnenkomst, een viergangendiner en extra amuses vooraf, onbeperkt drankarrangement op basis van luxe bar (bier, fris, wijn en sterke drank), toegang tot de afterparty in Club Villa Thalia*

* Dit drankarrangement is geldig van 19.00 tot 00.00 uur

Data: 19 oktober / 1, 23, 29 en 30 november / 14, 20, 21 en 25 december
Aanvang: 19.00 uur
Reserveren: klik hier of bel 010-2142547

Miss Travestie Holland 2019

Wie is… Holland’s Best Drag Queen? Hier moet je bij zijn! De finale van Miss Travestie Holland, het grootste travestie spektakel van Nederland. Zondag 20 oktober strijden de finalisten in Villa Thalia voor de titel. De winnares mag een jaar lang de titel ‘Holland’s Best Drag Queen’ promoten.

In de maanden voorafgaand aan de finale vinden de voorrondes plaats. Tijdens de finale in Villa Thalia laten de winnaressen van de voorrondes hun beste acts zien. Meer informatie over Miss Travestie Holland? Check de website: www.misstravestieholland.nl.

Datum: Zondag 20 oktober
Deuren open: 15.30 uur
Aanvang: 16.30 uur
Ticketprijs: drag € 7,50 / online € 15,00 / deurverkoop € 17,50
Tickets: Klik hier

Edwin in Concert 2019

De jubileum-editie van Edwin in Concert! Voor het 5e jaar op rij organiseert Edwin van der Toolen een wervelend meezingspektakel in Villa Thalia. Deze editie met gastartiesten: René Muller, Francis van Broekhuizen, Samantha Steenwijk en Marianne Weber.

Datum: Zaterdag 2 november
Deuren open: 16.00 uur
Walking dinner buffet: 16.00 – 18.00 uur (combiticket vereist)
Aanvang show: 18.30 uur
Ticketprijs: concertticket € 22,50 / combiticket € 32,50
Tickets: Uitverkocht

Concert Gers Pardoel

Na een succesvolle theatertournee, zijn de poppodia aan de beurt! Tijdens een exclusieve clubtour komt Gers samen met zijn band naar Villa Thalia met een fonkelnieuwe en 100% pure liveshow.

Gers speelt de grote hits waarbij uit volle borst meegezongen kan worden, er komen dansnummers voorbij waar de heupen losgegooid kunnen worden, maar ook de emotionele liedjes waar hij een sterke band mee heeft zullen de revue passeren. Het wordt een avond waar Gers ook nieuwe liedjes afkomstig van zijn vierde studio album, dat in 2020 uitkomt, voor het eerst aan het publiek zal laten horen. Een avond toegankelijk voor alle leeftijden en een waar spektakel!

Datum: Zaterdag 9 november
Deuren open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Ticketprijs: € 17,50 (exclusief servicekosten)
Tickets: https://gerspardoel-villathalia.eventbrite.nl