Event venue

Dé evenementenlocatie van Nederland; Villa Thalia leent zich uitstekend voor uiteenlopende events. Door middel van de amfitheater opstelling heeft het publiek vanuit de hele zaal goed zicht op het podium. De befaamde en gewilde frontrow is ook in Villa Thalia mogelijk. De zitplaatsen zijn verdeeld door middel van rangen. Ook gastronomisch voorzien wij gasten, op welke rang dan ook, van alle gemakken.

Het weekend vieren met een comedyshow, meezingfestijn of modeshow? Bij Villa Thalia is het allemaal mogelijk! Neem voor een actueel overzicht van de events in Villa Thalia een kijkje in ons programma.

Villa Thalia beschikt ook over een uitschuifbare catwalk. Deze catwalk wordt in zijn geheel of voor de helft ingezet. Door de catwalk na de show in te schuiven is er voldoende ruimte voor een goede afterparty. Op het podium bevindt zich een steigerconstructie waar modellen, dansers en acrobaten ook kunnen schitteren. In de zaal bevinden zich nog drie kleine podia, ook inzetbaar.

Villa Thalia beschikt over een 360 graden projectiescherm. Inzet van dit projectiescherm geeft een show extra beleving. Naast onze contentbibliotheek kunt worden er ook custom made beelden vertoond op het projectiescherm.

Bent u op zoek naar informatie over een besloten dinnershow? Een complete avond vol entertainment voor al uw medewerkers? Neem contact met ons op via: info@thepartygroup.nl of bel 010-2142547.Dinnershow Festival

Dinnershow Festival is volledig geïnspireerd door verschillende festivals van de afgelopen 100 jaar en brengt een ode aan de daarbijbehorende meest bijzondere momenten in de geschiedenis. De vrijheid en magische feel van Woodstock, de explosie van talent en diversiteit op Coachella, de uitbundige expressie van Carnaval, de trots voor Nederlandse festivals en natuurlijk het spectaculaire Tomorrowland. Óók de unieke historie van Villa Thalia, wat van oorsprong een door Abraham Tuschinski opgerichte bioscoop is, wordt op een prachtige manier meegenomen in het thema van Dinnershow Festival.

Gasten van alle leeftijden kunnen een onvergetelijke avond verwachten vol diepgang in muziek, film, zang, dans, visual effects, story-telling, een geheel nieuw 4-gangen menu én beschikbare polaroidcamera’s om de mooiste herinneringen gelijk vast te leggen. Dat Villa Thalia er alles aan doet om gasten een nieuw gevoel van verbinding met elkaar en met festivals te geven, maakt deze avond ook een perfecte gelegenheid voor families en groepen. Kortom, voor iedereen die wil dat het festival seizoen dit jaar niét na de zomer stopt: bestel je tickets nu!

Regular € 99,-
Een viergangendiner, onbeperkt drankarrangement op basis van Hollandse bar (bier, fris, wijn), toegang tot de afterparty in Club Villa Thalia.

Luxe € 119,-
Een viergangendiner, onbeperkt drankarrangement op basis van luxe bar (bier, fris, wijn en sterke drank), toegang tot de afterparty in Club Villa Thalia.

VIP € 169,-
Een glas bubbels bij binnenkomst, een viergangendiner en extra amuses vooraf, onbeperkt drankarrangement op basis van luxe bar (bier, fris, wijn en sterke drank), toegang tot de afterparty in Club Villa Thalia*

* Dit drankarrangement is geldig van 19.00 tot 00.00 uur

Data: 19 oktober / 1, 23, 29 en 30 november / 14, 20, 21 en 25 december / 14 februari / 14 maart / 8 en 15 mei
Aanvang: 19.00 uur
Reserveren: klik hier of bel 010-2142547

Villa Thalia in Concert: Tino Martin

Welkom bij Villa Thalia in Concert! Op vrijdag 27 maart live op het podium: TINO MARTIN! Een avond vol live muziek, hits en gezelligheid. Zing jij uit volle borst mee met alle hits? Haal dan snel je kaartjes!

Villa Thalia is een unieke en sfeervolle locatie in Rotterdam. De opstelling maakt het de ideale locatie voor ‘Villa Thalia in Concert’ en maakt de belevenis van een live optreden compleet!

Datum: Vrijdag 27 maart 2020
Deuren open: 18.00 uur
Aanvang: 19.00 uur
Ticketprijs: €20,- (exclusief servicekosten)
Tickets: Klik hier

Re-Play Clubtour

Fans kunnen hun hart ophalen want Re-Play gaat touren! Begin 2020 gaan zij van start, en op zaterdag 28 maart staat de populaire groep in Villa Thalia. Deze avond brengen de heren van de Rotterdamse R&B groep hun grootste hits en nieuwste releases zoals ‘Mama’ ten gehore. Genieten met een hoofdletter. Samen met vrienden, vriendinnen en de lekkerste R&B hits van eigen bodem.

Datum: Zaterdag 28 maart 2020
Aanvang: 19.00 uur
Ticketprijs: € 29,50 (exclusief servicekosten)
Tickets: Klik hier