Event venue

Dé evenementenlocatie van Nederland; Villa Thalia leent zich uitstekend voor uiteenlopende events. Door middel van de amfitheater opstelling heeft het publiek vanuit de hele zaal goed zicht op het podium. De befaamde en gewilde frontrow is ook in Villa Thalia mogelijk. De zitplaatsen zijn verdeeld door middel van rangen. Ook gastronomisch voorzien wij gasten, op welke rang dan ook, van alle gemakken.

Het weekend vieren met een comedyshow, meezingfestijn of modeshow? Bij Villa Thalia is het allemaal mogelijk! Neem voor een actueel overzicht van de events in Villa Thalia een kijkje in ons programma.

Villa Thalia beschikt ook over een uitschuifbare catwalk. Deze catwalk wordt in zijn geheel of voor de helft ingezet. Door de catwalk na de show in te schuiven is er voldoende ruimte voor een goede afterparty. Op het podium bevindt zich een steigerconstructie waar modellen, dansers en acrobaten ook kunnen schitteren. In de zaal bevinden zich nog drie kleine podia, ook inzetbaar.

Villa Thalia beschikt over een 360 graden projectiescherm. Inzet van dit projectiescherm geeft een show extra beleving. Naast onze contentbibliotheek kunt worden er ook custom made beelden vertoond op het projectiescherm.Oudejaarsconference

Knal het jaar uit met LOL en sluit het jaar af met een vette glimlach. De topcabaretiers Nabil Aoulad Ayad en Tom Sligting blikken in een gierend tempo terug op het afgelopen jaar. Alles komt voorbij; nuchter, met humor én vooral een vette knipoog. Dit wordt een eindejaar om nooit meer te vergeten en op een manier zoals je dat van Villa Thalia gewend bent! De enige echte oudejaarsconference van Rotterdam!

Tijdens deze laatste meest spraakmakende uren van 2018 wordt komisch vuurwerk wordt niet geschuwd! We garanderen je een avond vol show, de beste muzikale knallers uit 2018 door onze resident DJ’s, live performances, maar natuurlijk ook lekker eten en vooral heel veel bubbels.

Zin om samen met vrienden de laatste uren van het jaar te lachen, te gieren en niet te brullen. Proosten ons op alle foute en goede voornemens voor 2019…? Dan kunnen we over de eerste editie van de Villa Thalia Eindejaarsconference heel kort zijn: koop vandaag nog tickets!

Tickets: https://oudejaarsconference-villathalia.eventbrite.nl

Re-Play Show Rotterdam

Recentelijk kwam hun nieuwe single ‘Voorbij’ uit en op 23 december komen ze naar Villa Thalia in Rotterdam. We hebben het over de heren van de Rotterdamse R&B groep Re-Play! Fans kunnen hun hart ophalen want de heren van de beste R&B groep van Nederland zullen onder andere hun grootste hits live vertolken. Laat je entertainen door Re-Play, hun gouden keeltjes en persoonlijke interactie tijdens de Re-Play Show.

De show vindt plaats in Villa Thalia. Het is een unieke en sfeervolle locatie en maakt de belevenis van de Re-Play show compleet! Zorg dat je erbij bent en haal je kaarten vandaag nog. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Dinnershow Extravaganza - Eerste Kerstdag

Villa Thalia presenteert de allernieuwste show- en dinersensatie EXTRAVAGANZA! Een regelrechte must see voor de liefhebbers van muziek, show, lekker eten en een stijlvolle avond uit. Tijdens een vier uur durende show waarin passie, vriendschap en liefde centraal staan, laten we je van de ene in de andere verbazing vallen. Onderwijl serveren we je de meest culinaire verrassingen. Dankzij onze unieke 360 graden videoprojecties brengen we je in een fractie van een seconde op de route door het culinaire Italië naar het hart van liefdesstad Parijs. Het programma bevat de meest geweldige en opzwepende wereldhits live vertolkt door de beste performers en dansers van ons land. Met vurige luchtacrobatiek brengen we de romantiek tot leven.

Geniet op Eerste Kerstdag samen met familie en vrienden van deze feestelijke avond uit. Voor alle informatie en reserveringen klik hier: http://www.villathalia.nl/dinnershow/.