<

Extravaganza

Villa Thalia presenteert de zinderende show en dinersensatie: EXTRAVAGANZA! Een regelrechte must see voor de liefhebbers van muziek, show, lekker eten en een stijlvolle avond uit. Een gepassioneerd team van creatieve makers heeft maandenlang achter de schermen gewerkt aan een zinderde show-, licht-, muziek- en dansspektakel dat zijn gelijke niet kent. Betreed onze state of the art ‘theaterarena’ aan de Rotterdamse Kruiskade voor een belevenis waar nog lang over nagepraat zal worden.

Tijdens een vier uur durende show waarin passie, vriendschap en liefde centraal staan, laten we je van de ene in de andere verbazing vallen. Onderwijl serveren we je de meest culinaire verrassingen. Dankzij onze unieke 360 graden videoprojecties brengen we je in een fractie van een seconde van een route door de landschappen van Italië naar het hart van liefdesstad Parijs. Het programma bevat de meest geweldige en opzwepende wereldhits live vertolkt door de beste performers en dansers van ons land. Met vurige luchtacrobatiek brengen we de romantiek tot leven.

Verras medewerkers, relaties, collega’s, familie of vrienden met de meest complete avond uit. Dinnershow Extravaganza is bij uitstek geschikt voor groepen. Een hippe twintiger tot doorgewinterde zestiger beleven zij aan zij een avond van formaat met internationale allure.

Arrangementen

 • Kids € 39,50
  Kinderen t/m 8 jaar
 • Regular € 99,00
  Viergangendiner
  Onbeperkt bier, fris en wijn op basis van Hollandse bar*
  Toegang tot de afterparty in Club Villa Thalia
 • Luxe € 119,00
  Viergangendiner
  Onbeperkt luxe bar*
  Toegang tot de afterparty in Club Villa Thalia
 • VIP € 169,00
  Een glas bubbels bij ontvangst
  Viergangendiner
  Extra amuses
  Onbeperkt luxe bar**
  Toegang tot de afterparty in Club Villa Thalia

*drankarrangement van 19:00 tot 23:00 uur
**drankarrangement van 19:00 tot 00:00 uur

Pre-dinnershow borrel in De Beurs

De Beurs ligt direct naast Villa Thalia en is uitermate geschikt als verzamelpunt voor uw gezelschap. Zodat jullie gezamenlijk via de rode loper Dinnershow Extravaganza kunnen betreden. Deze borrel is van 17:30 tot 18:30 uur, en is voor 12,50 euro per persoon te boeken. Hier word je ontvangen met een hapje en drankje (op basis van Hollandse bar), waarna wij u begeleiden naar de rode loper.

Reserveren

Beleef een spectaculaire avond uit bij Villa Thalia met vrienden, familie en collega’s!

Klik hier om te reserveren

Contact

Wilt u meer informatie over Dinnershow Extravaganza? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Extravaganza