<

Dinnershow Festival

Dinnershow Festival is volledig geïnspireerd door verschillende festivals van de afgelopen 100 jaar en brengt een ode aan de daarbijbehorende meest bijzondere momenten in de geschiedenis. De vrijheid en magische feel van Woodstock, de explosie van talent en diversiteit op Coachella, de uitbundige expressie van Carnaval, de trots voor Nederlandse festivals en natuurlijk het spectaculaire Tomorrowland. Óók de unieke historie van Villa Thalia, wat van oorsprong een door Abraham Tuschinski opgerichte bioscoop is, wordt op een prachtige manier meegenomen in het thema van Dinnershow Festival.

Gasten van alle leeftijden kunnen een onvergetelijke avond verwachten vol diepgang in muziek, film, zang, dans, visual effects, story-telling, een geheel nieuw 4-gangen menu én beschikbare polaroidcamera’s om de mooiste herinneringen gelijk vast te leggen. Dat Villa Thalia er alles aan doet om gasten een nieuw gevoel van verbinding met elkaar en met festivals te geven, maakt deze avond ook een perfecte gelegenheid voor families en groepen. Kortom, voor iedereen die wil dat het festival seizoen dit jaar niét in september stopt: bestel je tickets nu!

Dinnershow Festival is van 19.00 tot 23.00 uur te beleven. All-in kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €99,- en zijn inclusief viergangendiner, 4 uur onbeperkt drankarrangement en afterparty!

Voor meer informatie over het menu en het boeken van reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen via 010-2142547 of mailen met info@thepartygroup.nl.

Arrangementen

 • Kids € 39,50
  Kinderen t/m 8 jaar
 • Regular € 99,00
  Viergangendiner
  Onbeperkt bier, fris en wijn op basis van Hollandse bar*
  Toegang tot de afterparty in Club Villa Thalia
 • Luxe € 119,00
  Viergangendiner
  Onbeperkt luxe bar*
  Toegang tot de afterparty in Club Villa Thalia
 • VIP € 169,00
  Een glas bubbels bij ontvangst
  Viergangendiner
  Extra amuses
  Onbeperkt luxe bar**
  Toegang tot de afterparty in Club Villa Thalia

*drankarrangement van 19:00 tot 23:00 uur
**drankarrangement van 19:00 tot 00:00 uur

Pre-dinnershow borrel in De Beurs

De Beurs ligt direct naast Villa Thalia en is uitermate geschikt als verzamelpunt voor uw gezelschap. Zodat jullie gezamenlijk via de rode loper Dinnershow Festival kunnen betreden. Deze borrel is van 17:30 tot 18:30 uur, en is voor 12,50 euro per persoon te boeken. Hier word je ontvangen met een hapje en drankje (op basis van Hollandse bar), waarna wij u begeleiden naar de rode loper.

Reserveren

Beleef een spectaculaire avond uit bij Villa Thalia met vrienden, familie en collega’s!

Klik hier om te reserveren

Contact

Wilt u meer informatie over Dinnershow Festival? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Dinnershow Festival